Leeftijdsverschil in relaties en alles wat daarbij komt kijken.

De nieuwe online community en informatieve website voor en door mensen met leeftijdsverschil in een relatie.

Leeftijdsverschil in een relatie: doet dat ertoe?

door | zondag 16 juni 2019 | Nieuws uit de media | 0 Reacties

Een artikel van de Belgische Libelle website. Dit artikel is op woensdag 16 juni 1999 gepubliceerd. Hieronder een korte intro zodat je op de bronwebsite verder kunt lezen. Het gaat over vooroordelen over mensen in een relatie met leeftijdsverschil.


‘Het is haar gewoon om zijn geld te doen’. ‘Hij is oud genoeg om haar vader te zijn.’ ‘Sugardaddy’. ‘Toyboy’. ‘Cougar’…. We leven in een maatschappij waarin ogenschijnlijk veel kan en mag, maar als het om relaties met een groot leeftijdsverschil gaat, zijn er nog heel wat vooroordelen.

– Libelle.be

In verband met de copyright en auteurswet mogen we maximaal 50 woorden quoten van dit nieuwsbericht. Wel mogen we linken naar het originele artikel of deze embedden als de bronwebsite dit toestaat. Als dat zo is vind je hierboven een frame met het bronbericht. Anders vind je de link naar het originele bronbericht hieronder.

Bron: https://www.libelle.be/relatie/leeftijdsverschil-in-een-relatie/
Bronnaam: Libelle.be
Originele publicatiedatum van bron: 16 juni 1999
Originele auteur: Anne Davis

Alle publicaties die wij importeren van een andere bron blijven van de originele eigenaar. Wij claimen van deze publicaties niet dat wij de eigenaar zijn en zullen dan ook altijd de bron weergeven in het bericht.

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.