Leeftijdsverschil in relaties en alles wat daarbij komt kijken.

De nieuwe online community en informatieve website voor en door mensen met leeftijdsverschil in een relatie.

Hij was zo trots als een pauw

door | woensdag 06 januari 1999 | Nieuws uit de media | 0 Reacties

Een artikel uit de oude doos maar niet minder interessant. Dit artikel is op woensdag 6 januari 1999 gepubliceerd in het Reformatorisch Dagblad (jaargang 2 nummer 17)


Wie op Urk vraagt naar „de oudere man met het jonge vrouwtje” komt vanzelf bij ze terecht. Hieraan is Anja de Boer-Versluis inmiddels gewend. Ze is getrouwd met een man die haar vader had kunnen zijn. „Als hij ’s avonds weg is, luister ik naar het hekje of-ie al terugkomt.”

R. Pasterkamp

In verband met de copyright en auteurswet mogen we maximaal 50 woorden quoten van dit nieuwsbericht. Wel mogen we linken naar het originele artikel of deze embedden als de bronwebsite dit toestaat. Als dat zo is vind je hierboven een frame met het bronbericht. Anders vind je de link naar het originele bronbericht hieronder.

Bron: https://www.rd.nl/oud/990106home.html?pg=bin%2F990106bin06.html&fbclid=IwAR387ksOx0BhwmjjcpPVN-fiw31JqOQCV-hUeQaW6dM4yog9yFtvgTAkzcg
Bronnaam: Reformatorisch Dagblad
Originele publicatiedatum van bron: 6 januari 1999
Originele auteur: R. Pasterkamp

Alle publicaties die wij importeren van een andere bron blijven van de originele eigenaar. Wij claimen van deze publicaties niet dat wij de eigenaar zijn en zullen dan ook altijd de bron weergeven in het bericht.

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.