Leeftijdsverschil in relaties en alles wat daarbij komt kijken.

De nieuwe online community en informatieve website voor en door mensen met leeftijdsverschil in een relatie.

Dit zijn de grootste leeftijdsverschillen in relaties tussen beroemdheden

door | zondag 20 oktober 2019 | Nieuws uit de media | 0 Reacties

Weer een interessant artikel van NU.nl Het komt dan wel van de sectie achterklap maar enfin… Leuk om te zien wat voor bekende koppels ook een leeftijdsverschil hebben.


Zondag werd bekend dat acteur Dennis Quaid (65) zijn vriendin Laura Savoie (26) ten huwelijk heeft gevraagd. Een opmerkelijk leeftijdsverschil van 39 jaar. Maar er zijn meer sterren die niet op een jaartje meer of minder kijken. NU.nl zet een aantal bekende voorbeelden op een rij.

– NU.nl

In verband met de copyright en auteurswet mogen we maximaal 50 woorden quoten van dit nieuwsbericht. Wel mogen we linken naar het originele artikel of deze embedden als de bronwebsite dit toestaat. Als dat zo is vind je hierboven een frame met het bronbericht. Anders vind je de link naar het originele bronbericht hieronder.

Bron: https://www.nu.nl/achterklap/6005383/dit-zijn-de-grootste-leeftijdsverschillen-in-relaties-tussen-beroemdheden.html
Bronnaam: nu.nl
Originele publicatiedatum van bron: 20 oktober 2019
Originele auteur: nu.nl

Alle publicaties die wij importeren van een andere bron blijven van de originele eigenaar. Wij claimen van deze publicaties niet dat wij de eigenaar zijn en zullen dan ook altijd de bron weergeven in het bericht.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Leeftijdsverschil tussen partners - de Wikipedia pagina - Leeftijdsverschil.nl - […] dit artikel (Dit zijn de grootste leeftijdsverschillen in relaties tussen beroemdheden) namen we al een paar beroemde stellen onder…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.